krštenje

Blanka: Sad imam najveći brod u Splitu

blanka
Nino Strmotić/PIXSELL
03.05.2010.
u 12:16

Svi se hvale nekakvim jahtama i gliserima, a pogledajte moj brod - govorila je Blanka pokazujući na Peristil - 190 metara dugačku i 32 metra širolu grdosiju nosivosti 52 tisuće tona.

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić danas je bila kuma na krštenju broda Peristil koji je za Jadrpolov sagradio splitski škver.

Prije nego što je jednim potezom sjekire presjekla konop na kojem je bio šampanjac, kuma je zaželjela novom brodu mirno more i uspješna putovanja. No jugo je omelo putanju šampanjca, koji se nije isprva razbio o oplatu broda. Inače, bi to bio loš znak, no škverani kažu da to nije prvi put da je šampanjac ostao čitav.

- Već sam nekoliko puta bila kuma, ali ovo mi je zbilja najdraže kumstvo. Sad mogu kazati da imam najveći i najljepši brod u Splitu. Svi se hvale nekakvim jahtama i gliserima, a pogledajte moj brod - govorila je Blanka pokazujući na Peristil - 190 metara dugačku i 32 metra širolu grdosiju nosivosti 52 tisuće tona.

Inače, splitski škver za svoga naručitelja gradi novi brod koji će nositi ime Sv. Duje.

Komentara 1

AN
AnaB1982
12:42 03.05.2010.

a di je slika broda??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije