Ne smije u SAD

Blic: Amerikanci uveli sankcije Miloradu Dodiku

Milorad Dodik
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
17.01.2017.
u 15:34

Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumijevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriju SAD-a

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, saznaje Blic.

Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumijevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriju SAD-a, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama. 

Podsjetimo, Dodik je tražio diplomatsku vizu za put u SAD kako bi sudjelovao na inauguraciji Donalda Trumpa, no za inauguraciju poziv nikada nije dobio. Nakon toga je tražio redovitu vizu, no niti ona mu nije odobrena.

>> Amerikanci odbili dati Miloradu Dodiku vizu za put u SAD 

Ključne riječi

Komentara 40

MA
marengo1
16:19 17.01.2017.

Sad mi je zaista jasno kome pripada "Vecernji",bar oni koji brisu komentare. Ajde sto mi se obrise komentar bez ikakvog vrijedjanja,nego me se i blokira a ove sa sajkacama puste jos i linkove sa uvredljivim sadrzajem da lijepe,e pa zaista ste pokazali pravo lice brekavci "Vecernjeg". Mozete me ujedno sad i cijeli zivot blokirati,niti imam namjeru vise da ulazim na vas portal,niti to po bilo cemu zasluzujete...

Avatar -zztop-
-zztop-
15:51 17.01.2017.

Ima li što da nije sa Blica ili iz Srbije ?

DO
dominix
16:48 17.01.2017.

Prije kada si htio da saznaš kako neprijatelj razmišla kupiš borbu ili beogradske vestia danas kada to isto želiš da saznaš pročitaš večernji list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije