Bolesna žena umrla od ugruška u krvi, a ne zbog nasilja

preminula
Dragutin Šantoši
11.10.2009.
u 14:31

Slučaj je prijavljen policiji, a s obzirom da je preminula žena na tijelu imala ozljede posumnjalo se u nasilnu smrt. Božena Pankazs bolovala od više bolesti, te da ju je života stajao ugrušak u krvi.

VIROVITICA  - Kada se u subotu poslije 15 sati vratio iz berbe duhana Josip Kučera (47) je u sobi na krevetu, u obiteljskoj kući u Velikoj Črešnjevici nedaleko Virovitice, zatekao mrtvu Boženu Pankazs (53) s kojom je više od deset godina živio u zajedničkom domaćinstvu.

Slučaj je prijavljen policiji, a s obzirom da je preminula žena na tijelu imala ozljede posumnjalo se u nasilnu smrt. Kriminalističko ispitivanje potrajalo je sve do popodnevnih sati u nedjelju.

Prema neslužbenim izvorima sumnja se da je Božena Pankazs bolovala od više bolesti, te da ju je života stajao ugrušak u krv., pa se vjerojatno ne radi o nasilnoj smrti.

- Božena je bila dobra, ali je, razočarana životom nakon smrti muža, puno pila rakiju i vino i nije dovoljno pazila na sebe. Živjela je od socijalne pomoći i nadničarenja, kaže šogorica Gabrijela Morel (52) koja je često pomagala bratu i njegovoj nevjenčanoj supruzi Boženi.

Ključne riječi

Komentara 1

PC
poshten_chovek225
07:31 06.06.2014.

Tako je i moj prijatelj umro-od ugroska krvi koji je putovao tjelom dok nije doso do mozdanih zila i blokiro ih -a uzrok fizicko i psihicko maltretiranje fizicki jaceg idiota od brata koji ga je stalno premlacivao ko sismis see spustao s kata gdje je zivio isvaku noc dolazio i prebiao njega i staru materotkud je zgrusana krv to se nase pravosude ne tice iako dolazi iz prethodnih fizickih ostecenja nanesenih batinama ako se neku osobu mjesecima ili godinu dve pa i vise fizicki zlostavlja nanoseci im udarcima ostete kao modrice otekline kod kojih dolazi do zgrusanja krvi je za mene planski smisljeno ubojstvo jer zgrusana krv moze i danima kao i mjesec putovat tjelom dok ne ucini svoje-zato osudujem svakog u zdravstvo kao i policiju i pravosude koje dozvoljava da se takvi hladnokrvni udojice ne osuduju vec slobodno dolaze do svojih ciljeva -vecinom im je cilj familijarno nasljedstvo jer misle da samo njima treba bit da druga braca ili sestre nije njihova majka rodila -to su sebicnjaci osobe us najnizim ljudskim osjecajima -ili bolje receno zivotinje u ljudskom obliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije