Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MY VOICE, MY CHOICE

Borba za pravo na izbor: Presuda Vrhovnog suda u Teksasu užasnula žene, a Europljanke sakupljaju milijun potpisa

13.06.2024.
u 18:46

Za pristup sigurnom pobačaju u EU treba prikupiti milijun potpisa. Od posljedica ilegalnih pobačaja diljem svijeta godišnje umre 39.000 djevojaka i žena

Komentara 5

MA
majeltomoguce
20:17 13.06.2024.

Od posljedica ilegalnih pobačaja diljem svijeta godišnje umre 39.000 djevojaka i žena? A koliko žena se ubije pobačejem godišnje? Stotine tisuća! Kad gledan samo sebe onda naravno drugi ne postoje! A sve te žene da su koristile kontracepciju ne bi umrle, a ne bi umrla niti njihova djeca. Dakle krajnja neodgovornost i onda su drugi krivi! Sramotno ponašanje i to u 21st. kad imate kontracepciju pokraj čokolada u svakom dučanu - ali i to je preteško napraviti!?

AD
Adra61
10:49 14.06.2024.

Zabrana pobačaja ne vodi nikuda.Žena koja ne želi roditi učinit će sve da to i ostvari,legalno ili ilegalno.Žene koje imaju novaca otići će u susjedne države,a one koje nemaju posegnuti će za ilegalnim metodama koje mogu završiti smrtnim ishodom ili trajnom ne mogućnosti rađanja.

Avatar southman
southman
19:33 13.06.2024.

Niti jedan eksttem nije dobar. Ni lijevi ni desni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije