Opet odgođeno suđenje

Borović: Bude li se u Beogradu sudilo po pravdi, a ne po politici, bit ću oslobođen

26.12.2022.
u 18:38

Uoči početka suđenja oglasio se i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, koji je rekao da ne priznaje suđenje u Beogradu, ali i da ne očekuje pošteno suđenje.

Komentara 16

AN
antepravda
18:50 26.12.2022.

Ha ha Beograd i pravda su dva totalno različita pojma.Naravno da će te idioti osuditi jer tamo nema pravde.

MA
MaxBunker
18:55 26.12.2022.

A što je do dana današnjega učinila Vlada RH po pitanju tkz. univerzalne jurisdikcije?! NIŠTA! Hrvatska je članica EU, NATO-a , a aktualna vlast nema mu*a bilo što poduzeti jer je očito kako su "naši" vlastodršci ucijenjeni u beogradskoj ćaršiji.i. Hrvatska nema sigurnosne službe, a srbijanska BIA već godinama harači po našoj državi u suradnji s SPC-om i SDSS-om te zajedno godinama podrivaju temelje ove naš države bez ikakavih posljedica!

AN
antepravda
18:58 26.12.2022.

Prošli smo 77 godina krvavog pakla od 1918 godine do 1995 godine tako da dobro znamo podmuklu ćud Beogradskih sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?