Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši nogometaš

Bošku Balabanu i supruzi ukrali nakit vrijedan milijun kuna

balaban
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.10.2015.
u 17:00

Susjedi nisu htjeli nista pričati, samo su odmahivali rukom na bilo kakav spomen supružnika i policije

Bez milijun kuna vrijednog nakita ostao je bivši nogometaš Boško Balaban i njegova supruga, nekadašnja kraljica Hrvatske i manekenka, Iva Radić Balaban. Kradljivac im je provalio u kuću na Remetskom kamenjaku u petak usred dana između 12.30 i 17 sati. Lopov je očito dobro pratio navike i kretanje supružnika te je odabrao trenutak kada nikog nije bilo doma. Susjedi nisu htjeli ništa pričati, samo su odmahivali rukom na bilo kakav spomen supružnika i policije.

Boško Balaban danas nije odgovarao na pozive. Inače, ovo je samo jedan u nizu problema bračnog para Balaban. Njihova druga kuća na Šalati vrijedna oko 3,5 milijuna kuna mogla bi se u studenom naći na bubnju jer je pokrenut ovršni postupak nad nekretninom početkom ove godine.

>> Lopov M.B.-u (86) ukrao 90.000 kuna u novcu i nakitu

Komentara 9

Avatar Baroudeur
Baroudeur
17:59 24.10.2015.

Meni se to ne moze dogoditi jer moja bizuterija - vjencani prsten - hoda sa menom. A ne razumijem da ostavis doma takvo bogatstvo koje se normalno cuva u sefovima u banci.

DU
Deleted user
18:58 24.10.2015.

U dugovima su prek glave,imovina im pod ovrhom,a oni su u kući imali nakit od 1 000 000 kn?..Pa kolko moraš biti naivan pan glu da tu glupost po pu sch i sch?

JI
jane.ivovic.7
17:26 24.10.2015.

ima bižuterije,zlato odavno nije u modi,mladima nakit nije ni potreban,lijepi su i to je dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije