VELIKA BRITANIJA Otac sinovima odlučio prirediti nezaboravne blagdane

Božićna jela ‘probila’ tri kata kuće obitelji Howe!

15.12.2008.
u 18:36

Otac obitelji Howe iz Bournemoutha svoju je obitelj odlučio razveseliti veeeelikom božićnom jelom – koju je potom morao razrezati na tri dijela jer je drvce bilo više od njihove obiteljske kuće.

Nezaboravni Božić
Greig Howe (35) donji je dio 10 metara visoke jele, čije su grane duge oko tri metra, postavio u dnevnu sobu u prizemlju, drugi dio u sinovu sobu na prvome katu, ravno iznad božićnoga drvca, a vrh, visok pet metara, pričvrstio je na krov.

Cijela božićna instalacija izvana izgleda kao da je jela izrasla u prizemlju kuće i probila krov. Impozantno “drvce”, koje je stajalo 250 funti (oko 2000 kuna), ukrašeno je sa 160 velikih kuglica, 2000 lampica, a na vrhu ima veliku svijetleću zvijezdu. Osim što je razveselio svoja tri sina, tata Howe je oduševio i susjede, slučajne prolaznike, a bogme i cijelu britansku javnost, koju su o izvanrednoj božićnoj dekoraciji informirali svi tamošnji mediji.

– Pomislio sam da je kutak naše kuće idealan za to, a djeci sam silno želio priuštiti Božić koji nikad neće zaboraviti – otkrio je Howe novinarima Telegrapha.

Kad se male ruke slože
– Ljudi zastajkuju i kroza smijeh se dive mome djelu, a moj 11-godišnji sin Harry ga jednostavno obožava – pohvalio se Howe Daily Mailu. No, tata Howe, koji vodi tvrtku koja dizajnira i gradi parkove za skateboarding, svoju sjajnu božićnu dekoraciju ne bi mogao napraviti bez pomoći sedmorice prijatelja, kojima je trebalo puna dva dana da drvce “centriraju” i dijelove s pomoću užadi pričvršćene za kamion postave na prave pozicije.

Naravno, i oni će uživati u jeli, za božićnog objeda koji ih očekuje kod vesele obitelji Howe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije