sreća u nesreći

Britanka koja je pala sa zadarskih zidina osjeća se dobro

zadar,zidine,pad (1)
Željko Mrsić/PIXSELL
28.06.2012.
u 13:06

Iako se ne sjeća svih događaja, jasno je navela da je pad vjerojatno posljedica njezina stanja te kako se ne sjeća nikakva napada

Britanka (25), koja je u noći s utorka na srijedu pala sa zadarskih bedema u Parku kraljice Jelene s visine od šest metara te ima višestruke prijelome noge i ozljede glave, osjeća se dobro i policija je s njom razgovarala.

– Iako se ne sjeća svih događaja, jasno je navela da je pad vjerojatno posljedica njezina stanja te kako se ne sjeća nikakva napada ili događaja koji je prethodio padu tako da nema elemenata kaznenog djela. Slučaj i dalje obrađujemo jer želimo razgovarati i s osobljem ugostiteljskog objekta u kojemu je Britanka provela večer te s njezinim prijateljima, a čekamo i nalaze vještačenja urina i krvi – kazao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Britanka se sa svojih šest prijatelja zabavljala u kafiću u Parku kraljice Jelene, a kada su krenuli prema hostelu, ona je odlučila ostati sama u parku. Oko 5.30 sati na parkiralištu u Ulici Krešimira Ćosića pronašao ju je jedan prolaznik te obavijestio policiju.

Komentara 4

DU
Deleted user
18:19 29.06.2012.

"...da je pad vjerojatno posljedica njezina stanja!". Dakle bila je mrtva pijana.... Da li smo i za to krivi?

SI
sitnozubi
14:52 28.06.2012.

bog čuva pijance i budale ;)

Avatar bodavica
bodavica
11:50 29.06.2012.

pijana marva i još na kraju će tražiti oštetu od grada Zadra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije