Štede i Michelinovi gosti

Kriza za stolom: Štedljivost gostiju osjetili su na Jadranu domaćini i u najskupljim restoranima

01.11.2023.
u 21:30

Ili više nema gostiju koji su bili lani ili i oni moraju štedjeti, kaže Deni Srdoč iz reijčkog restorana Nebo i najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
22:12 01.11.2023.

Ni bogati ljudi se ne vole razbacivati novcem pogotovo kad ne dobiju vrijednost za novac. Naši chefovi su previše zaglumili, zamislili su da će im bogata klijentela tek tako ostavljati za večeru 50 - 100 eura (pa i više) po osobi i to po mogućnosti svaku večer za vrijeme godišnjeg odmora. Većini gostiju je večera (nekima svakodnevni) izlazak, žele pojesti nešto jednostavno i ukusno i ne žele potrošiti bogatstvo za to.

Avatar Križari
Križari
23:23 01.11.2023.

Kakve su cijene čudi me.

O2
Ožujak.2023
22:46 01.11.2023.

Treba podignuti cijene za još 20ak posto i onda će biti dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije