OPOVRGNUO VEZE S TURUDIĆEM

Butković: 'Milanoviću nudim da odabere bilo koju kartašku igru, a ja ću ga pobijediti'

Rijeka: Ministar Butković komentirao je sigurnosne provjere Ivana Turudića
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
11.02.2024.
u 14:04

Potpredsjednik Vlade komentira predsjednikov intervju

Predsjednik Republike Zoran Milanović u nedjelju je u intervjuu za N1 govorio o aktualnim temama, među kojima se istaknuo Ivan Turudić i svi s njim povezani politički akteri, koje predsjednik uglavnom vidi u HDZ-u. Za vrijeme intervjua dotaknuo se i aktualnog potpredsjednika Vlade, ministra Olega Butkovića.

Predsjednik ga je počastio raznim, kako ih je nazvao, hiperbolama, te se osvrnuo na nedavni ministrov komentar kako ne razumije zašto se predsjednik boji Tudurićeva izbora. Milanović je prozvao Butkovića za "kartanje u Slovenskoj" u koje je, prema njemu, bio uključen i Turudić, a sve je zaključio pitanjem "Ja sam predsjednik, zašto bih se trebao bojati probisvjeta koji nema nikakve ovlasti nada mnom".

Predsjednikov intervju za Jutarnji list je kratko komentirao prozvani ministar Butković, poručivši kako nikada nije u Slovenskoj kartao s Ivanom Turudićem, a iskoristio je priliku i da predsjednika pozove na kartanje. "Milanoviću nudim sljedeće. Neka odabere bilo koju kartašku igru, a ja mu dajem pola igre fore. Neka odabere i mjesto. Možemo se naći u Slovenskoj, Uredu predsjednika ili bilo gdje gdje on želi. I poručujem mu da ću ga pobijediti u bilo kojoj igri" kazao je Butković.

VIDEO Turudić je novi glavni državni odvjetnik. Oporba pozvala na minutu šutnje

Komentara 34

GM
gmižić
15:16 11.02.2024.

Ovaj u životu nije dangubio.Kadrovi sa ovakvom kvalifikacijom svuda su dobro došli.

TU
tuzniode
14:49 11.02.2024.

Ajme, kakav odgovor. Više me zanima kartanje koje je Barbarić spominjao prije nego li je postao savjetnik, a Filipović odletio. Butkoviću će se javiti Habijan i predložiti poker u skidanje

LO
Lojzek1967
14:49 11.02.2024.

U kako je Oli dobro sročio odgovor Zoki...pitam se po kojem je prilagođenom programu završio osnovnu školu? Ovo dalje je kupio....ipak je on HDZ-ovac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije