UTRKA ZA PANTOVČAK

Centar otkrio koga će podržati na izborima, Puljak: 'Suprotstavljanje HDZ-u nije samo političko pitanje'

Zagreb: Konferencija za medije stranke Centar
Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL
1/3
22.10.2024.
u 13:22

Nemamo baš nikakve šanse postati suvremena i poštena europska država, dokle god oni njom upravljaju, a predsjednički izbori su u ovom trenutku najbolja prilika da se pokaže određena protuteža, objasnio je Puljak, čelnik stranke Centar

Stranka Centar pružit će potporu Zoranu Milanoviću na predstojećim predsjedničkim izborima, objavili su u utorak, a odluka je donesena većinom glasova članova predsjedništva stranke, na sjednici predsjedništva održanoj u nedjelju. Kako navode u prioćenju, predsjednik stranke Ivica Puljak je pojasnio da u trenutku kada je HDZ sinonim za sve što Centar ne želi u modernoj Hrvatskoj, podržat će Zorana Milanovića kao jedinog kandidata koji u ovom trenutku može odnijeti pobjedu nad bilo kojim HDZ-ovim kandidatom. 

- Suprotstavljanje HDZ-u nije samo političko pitanje, već neizbježna potreba, ako želimo ponovno uspostavljanje reda u našoj zemlji. To se odnosi na svaku razinu upravljanja pa tako i  na funkciju koju obnaša predsjednik - rekao je Puljak, dodajući da je Centar i do sada dosljedno birao Hrvatsku, a ne HDZ. 

- Hrvatska ne smije biti talac stranke koja generira kriminal i korupciju. Nemamo baš nikakve šanse postati suvremena i poštena europska država, dokle god oni njom upravljaju, a predsjednički izbori su u ovom trenutku najbolja prilika da se pokaže određena protuteža - istaknuo je predsjednik Centra. 

Puljak je naglasio i da je Zoran Milanović, iako nije savršen kandidat, na predstojećim izborima jedina osoba s dugogodišnjim političkom iskustvom koja može pobijediti kandidata HDZ-a i spriječiti njihovo ovladavanje svim državnim institucijama.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policijski očevid na Rebru gdje je poginuo ravnatelj bolnice Ante Ćorušić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije