Pernar:

'Češnjakom protiv pijenja krvi hrvatskom narodu'

Foto: Jurica Galoic/Pixsell
27.09.2017.
u 18:19

Miro Kovač (HDZ) pozvao je na "prekid patnji zbog stanja gospodina Pernara", nazvavši izlaganje Pernara cirkusijadom, šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar upozorio jedanas u Saboru na razna poskupljenja, rekavši kako je težak život hrvatskih građana, a za govornicu je došao s vijencom češnjaka protiv, kako je kazao, "pijenja krvi hrvatskom narodu", a zastupnik Miro Kovač (HDZ)  Pernarov je istup nazvao šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.

"Poskupljenje vode, struje, povećanje PDV-a, porez na mobitele.... Ljudima je teško živjeti. ...Ovo je očito zadnje s čim se hrvatski narod može obračunati protiv HDZ-a jer očito drugih instrumenata nema", ustvrdio je Pernar nakon stanke koju je zatražio u ime Kluba držeći u ruci vijenac češnjaka koji je dobio od jedne sugrađanske.

"Nadam se da će politika pijenja krvi hrvatskom narodu i mučenja vlastitog naroda prestati ", dodao je i ostavio češnjak za govornicom izrazivši nadu da će djelovati.

Miro Kovač (HDZ) pozvao je na "prekid patnji zbog stanja gospodina Pernara", nazvavši izlaganje Pernara cirkusijadom, šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.

Zamolio je predsjedavajućeg Željka Reinera da više ne dopušta takve stanke, na što je Reiner odgovorio da je sreća što nije u Sabor donesen glogov kolac.

Komentara 20

Avatar Moodleen
Moodleen
18:53 27.09.2017.

Kaj su ga pustili iz Popovače na produženi vikend?

RI
rimac444
20:19 27.09.2017.

A tko više pije krvi hrvatskom narodu nego paraziti kao bitanga pernar koji u životu nije zaradio ni za vodu koju pije. Parazitima bi trebalo zabraniti ulazak u sabor

RI
rimac444
20:12 27.09.2017.

Ni češnjak ne pomaže slučajevima kao što je pernar, košulja sa produženim rukavima i jaki psihofarmaci su jedino sredstvo za teške bolesnike iz živog zida , mosta, zdepea i sličnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije