PROSVJED

"Četnik s Manjače" poručio da je spreman poginuti za Mladića

ratko mladic
You Tube
30.05.2011.
u 10:12

Izgrednik je uhićenog Ratka Mladića, koji je u pritvorskoj jedinici u sklopu Specijalnog suda, nazivao svojim zapovjednikom

Ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu policija je jutros privela muškarca koji je gol do pojasa pravio izgrede i uznemiravao prolaznike i novinare, javlja beogradski B92.

Muškarac koji je sebe nazivao "četnikom s Manjače" u više navrata je gol do pojasa u pratnji tri psa prilazio kamermanima i novinarima i dobacivao im, a uzvikivao je i pogrdne riječi upućene predsjedniku Srbije Borisu Tadiću i srbijanskoj vladi.

Izgrednik je uhićenog haaškog optuženika Ratka Mladića, koji je u pritvorskoj jedinici u sklopu Specijalnog suda, nazivao svojim zapovjednikom i poručivao da je za njega spreman poginuti.

Prema informacijama novinara koji dežuraju ispred zgrade Specijalnog suda od Mladićeva privođenja, muškarac 50-ih godina jednog je psa s vremena na vrijeme držao u rukama i pokazivao da ima čip, a pse je nazivao svojom vojskom.

Nakon desetak minuta izgrednika je legitimirala policija i budući da nije imao osobnu iskaznicu priveli su ga u policijsku postaju.

Komentara 13

OK
okus
10:38 30.05.2011.

A noz ,zlica Srebrenica nemozemo komentirati ? Ma zivjela \" DEMOKRACIJA\" zvana POLICIJSKA HRVATSKA. Svaka cast Kosorova. I VL kradezeovski list.

OK
okus
10:51 30.05.2011.

Zelim si MOJ VECERNJI ....................... ko´´ NEKAD...........................

OB
-obrisani-
18:37 30.05.2011.

samo jedan! MALO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije