Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI DANI RAZDVOJENIH BLIZANKI
Povratak na članak

Cijela Hrvatska prije četiri i pol godine strepila: Valentinu i Kristinu tim od 14 liječnika razdvajao čak 15 sati

Čim nam netko novi dođe u goste, pokazuju mu fotografije i objašnjavaju kako su se njih dvije rodile skupa. Pokazuju gdje je kojoj bila infuzija, objašnjavaju što je senzor za ruku, da je to mjerilo kako srce kuca, znaju da im je tubus u ustima služio za disanje jer nisu mogle samostalno disati, svega su one toga svjesne, kaže majka Marija Tambolaš

Komentari 3

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:35 14.08.2023.

Zašto ova majka nije superžena? Ako ovo nije superžena onda ja ne znam koja je. Svaka čast na hrabrosti, uvjerenju, vjeri, ljubavi, ma nemam riječi.

VL
Avatar tomsom
tomsom
18:28 14.08.2023.

Bravo svima, majci, doktorima, a najviše ovim malim hrabricama. sve dobro u životu želim zaslužili ste.

VL
ĆO
Ćovijek
20:51 14.08.2023.

Svu sreću vam želim!!! Čestitke i najdublji naklon liječnicima. I ne mogu se ne sjetiti gospođe M.Č. i Nemožemovaca za koje pretpostavljam kaj bi napravili u ovakvom slučaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.