INTERVJU

Ministar Primorac: Nastavit ćemo prebacivati teret oporezivanja s rada na imovinu kako bi porezni sustav bio pravedniji

09.08.2024.
u 20:09

Ministar financija o planu štednje i rebalansu državnog proračuna koje priprema

Komentara 36

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
22:20 09.08.2024.

Uglavnom sve točno pa vjerojatno i ono o klimi jer mišljeno je bilo klimatske promjene uzrokovane čovjekom.

LO
luka_os
06:31 10.08.2024.

Nista to nije pravednije. Toliko ljudi ne zeli raditi nista. Sjede kuci, primaju socijalu.

EJ
ejStef
21:32 09.08.2024.

Naravno, sve za javne strukture. Radi njih i nema snižavanja PDV-a, radi njih i ima toliko parafiskalnih nameta, radi njih se izmišljaju novi porezi. Radi njih se i toliko zadužuje, generacije i generacije Hrvata će vraćati ovo što se sada isplaćuje... Uzeli smo smjer Francuske, umjesto Irske. Šteta. U jednom trenutku se činilo da bi se mogli povesti primjerom Irske, koja je od najsiromašnije zemlje zapada skočila na 2. mjesto, a demografsku katastrofu je preokrenula i sada se bliži 6 mil. stanovnika. No, idemo potpuno suprotno... Jačaju se javne strukture, školstvo se ne reformira, umjesto jačanja 2. stupa i štednje, jača se 1. stup i dijeljenje novca s hrpe na koju svi uplaćuju. To niti je pravedno, niti je motivirajuće, osim za raznu ekipu s političkih i rodnih "znanosti"... A tek novi propisi koji dodtno gomilaju zelenu birokraciju i stvaraju osnove za rodnu birokraciju, e to je tek totalna banana. Stvarno se više skoro ništa ne isplati raditi, osim urlati i valjati po cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije