HRANA
Cijene hrane divljaju, stižu novi trendovi: Meso iz laboratorija i 'plant based food’
Ni Domovinski rat ni globalna financijska kriza 2008. nisu tako snažno utjecali na poremećaje u proizvodnji, distribuciji i trženju hrane i na promjene prehrambenih navika potrošača kao aktualna pandemija u kombinaciji s globalnim zagrijavanjem i klimatskim poremećajima, čulo se na jučerašnjoj, 14. konferenciji o sigurnosti i kvaliteti hrane u organizaciji HGK.
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.