Uvrede na Twitteru

CNN novinarku povukao s terena jer je vrijeđala Izraelce

cnn
Foto: Youtube Screenshot
19.07.2014.
u 10:03

Novinarka i CNN ispričali su se zbog uvrede, a Magnay će ubuduće izvještavati iz Moskve

CNN je odlučio kako novinarka Diana Magnay više neće izvještavati o izraelsko-palestinskom sukobu nakon što je na Twitteru Izraelce koji podržavaju bombardiranje Gaze te su joj  prijetili nazvala 'smećem'.

 - Nakon što su joj prijetili tijekom javljanja uživo, Diana je ljutito reagirala na Twitteru, kazao je glasnogovornik CNN-a za Huffington Post i dodako kako novinarka žali zbog jezika kojim se služila.

Novinarka i CNN ispričali su se zbog uvrede, a Magnay će ubuduće izvještavati iz Moskve.

>> Dopisnica ruske televizije dala otkaz zbog načina izvještavanja o padu aviona

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
11:10 19.07.2014.

žena je nazvala smećem ljude koji su s veseljem odobravali granatiranje gaze,gledajući sve to uživo sa brežuljka.u redu,može biti i tako,ima nas svakakvih.ali neshvatljivo mi je da jedan narod - koji je,ni kriv ni dužan,toliko toga od drugih naroda kroz povijest pretrpio i podnio - sada,kada ima svoju državu,ima toliko malo,gotovo nimalo,osjećaja razumijevanja za narod koji je na razne načine obespravljen i toliko trpi,tj.za Palestince.To je razočaranje do neba,kada netko potpuno zaboravi što znači i kako je biti žrtvom.Od Židova najmanje bi se tome nadao,i duboko ih žalim što se ne mogu izdignuti na jedan viši,plemenitiji nivo.Samo to,što taj Hamas - nepodržan i ostavljen od svih,osim djelomično Turske - napada tim potpuno neučinkovitim nepreciznim raketama koje se presreču ili završe u livadi,govori o očajnom položaju u kojem su se našli.Napadati takvu silu sa tim neučinkovitim oružjem sve govori.Narod u toj Gazi,da išta tamo život vrijedi,podigao bi se na noge i pregazio sve te hamasovce,a ne bi trpio tolike žrtve i tolika razaranja.Zdrav razum sve govori.A vidi se na kraju da je i Izraelcima neugodno toliko razarati i ubijati.Znaju i sami da je obrnuta situacija da je ne bi trpili ni tri dana,tj.razumiju Palestince sasvim.Voljeli bi da ovi u Gazi prestanu sa otporom i mirno trpe iza žice,ovako podsjećaju i njih i cijeli svijet o čemu se radi i šta se mora podnositi.Zar je toliki problem dati tim ljudima pravo na državu i dio Jeruzalema?Pa toliko tamo žive da su ga valjda zaslužili.Ali ne,još se Izrael proširuje na Z.obalu.Žalosno da žalosnije ne može biti,a usrećiti ne može nikog...

RA
rafaell
13:49 19.07.2014.

šta bi bilo da novinar napiše kako su u Waršavskom ustanku ginuli civili od njemačkog bombardiranja,a novinara zovu Njemci vrijeđaju i prijete te ona nazove njih smećem,tko bi tu koga povukao i za što

RO
robertbruckner
12:34 19.07.2014.

nesmijes nista da napises protiv onih bradonja, izgleda da je semitizam prisutan i u vecernjem löistu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije