NISKOUGLJIČNA STRATEGIJA
Ćorić kreće u 'eko reformu' saborske menze: Političari ostaju bez mesa, dobit će leću i cvjetaču
Ministarstvo Tomislava Ćorića se trenutačno bavi ugljičnim otiskom obroka u saborskoj menzi, a zaključak je da mesna jela imaju i deset puta veću emisiju ugljičnog dioksida te ostalih stakleničkih plinova od biljnih objeda.
Komentara 15
Zastupnici su se žalili da sabornica smrdi pa se moralo nešto poduzeti.
NE
Zašto uopće postoji saborska kantina, neka kuhaju i jedu kući ili si naruče, naravno na svoj trošak i tako su preplaćeni za 3 dana rada tjedno(a nekad ni toliko) a da ne moraju obvezno ni dolaziti, sad još brinuti jesu li gladni....
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Smatram da to nije dobar potez,povećana konzumacija grahs i nekih vrsta žitarica u saborskoj kantini, bi CO2 otisak mogli značajno povećati ne samo u sabornici, nego čak i u širem području oko same zgrade.