NISKOUGLJIČNA STRATEGIJA

Ćorić kreće u 'eko reformu' saborske menze: Političari ostaju bez mesa, dobit će leću i cvjetaču

PIXSELL
23.03.2022.
u 14:14

Ministarstvo Tomislava Ćorića se trenutačno bavi ugljičnim otiskom obroka u saborskoj menzi, a zaključak je da mesna jela imaju i deset puta veću emisiju ugljičnog dioksida te ostalih stakleničkih plinova od biljnih objeda.

Komentara 15

DU
Deleted user
14:40 23.03.2022.

Smatram da to nije dobar potez,povećana konzumacija grahs i nekih vrsta žitarica u saborskoj kantini, bi CO2 otisak mogli značajno povećati ne samo u sabornici, nego čak i u širem području oko same zgrade.

Avatar SileZla
SileZla
18:01 23.03.2022.

Zastupnici su se žalili da sabornica smrdi pa se moralo nešto poduzeti.

NE
nemoguodgovoritinakomentare
18:16 23.03.2022.

Zašto uopće postoji saborska kantina, neka kuhaju i jedu kući ili si naruče, naravno na svoj trošak i tako su preplaćeni za 3 dana rada tjedno(a nekad ni toliko) a da ne moraju obvezno ni dolaziti, sad još brinuti jesu li gladni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?