MINISTAR GOSPODARSTVA

Ćorić objavio zanimljivi tvit o Sveučilištu u Zagrebu

Pula: Izjave nakon radnog sastanka s ministrom Tomislavom Čorićem
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/2
11.02.2021.
u 11:53

Za petak u podne najavljena je sjednica Sveučilišnog savjeta, tijela koje je odgovorno za zakonitost rada Zagrebačkog sveučilišta.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u četvrtak ujutro objavio je status na Twitteru u kojem se osvrnuo na Sveučilište u Zagrebu. S obzirom na nedavne medijske napise o rektoru Damiru Borasu, pretpostavlja se kako je tvit upućen upravo njemu.

- Uloga Sveučilišta u Zagrebu na razvojnom putu naše zemlje značajna je i nezaobilazna, kao i odgovornost koja uz nju ide. S njom se treba znati nositi...(tć) - navodi se u tvitu kojeg potpisuje Tomislav Ćorić. 

 

Boras posljednjih mjeseci izaziva pažnju javnosti. Međutim, najjaču rekaciju izazvala je vijest da se cijepio preko reda zajedno sa suprugom 'kako ne bi propalo cjepivo'. Premijer Andrej Plenković komentirao je tu vijest s riječima da je važno da se poštuje plan cijepljenja koji je donijela Vlada.

- Iznenadila me ta činjenica, mislim da je na tom tragu bio danas i stav ministra zdravstva - kazao je premijer. 

Za petak u podne najavljena je sjednica Sveučilišnog savjeta, tijela koje je odgovorno za zakonitost rada Zagrebačkog sveučilišta.

 

 

 

Komentara 1

ST
stefj
12:17 11.02.2021.

Gospod tć, vjerojatno jedan od najgorih ministara gospodarstva kojeg smo imali, misli da će mu maska i Twitter povećati popularnost... Bavi se PR-om, napada male poduzetnike, umjesto da se bavi onim što bi po poziciji morao raditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije