pregovori

Crna Gora traži kontrolu nad ulazom u Boku

30.03.2013.
u 08:09

Treba nastojati da se razgraničenje u području Prevlake obavi s ciljem zadržavanja prava Crne Gore nad ulazom u Bokokotorski zaljev i ostvarivanjem gospodarskih interesa, uz uvažavanje interesa hrvatska strane - izjavio je Miodrag Vuković

Crna Gora inzistirat će u pregovorima o razgraničenju s Hrvatskom na tome da ima kontrolu nad ulazom u Bokokotorski zaljev, odlučio je crnogorski parlamentarni odbor za međunarodne odnose, prenosi HRT. Pozvao je Hrvatsku da zajednički razmotre mogućnost potpisivanja sporazuma kako pitanje razgraničenja ne bi opterećivalo europske perspektive obiju zemalja.

<span style="\&quot;font-size:" 12px;\"="">- Treba nastojati da se razgraničenje u području Prevlake obavi s ciljem zadržavanja prava Crne Gore nad ulazom u Bokokotorski zaljev i ostvarivanjem gospodarskih interesa, uz potpuno uvažavanje interesa hrvatska strane - izjavio je Miodrag Vuković, visoki dužnosnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik tog odbora.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije