Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek sad posumnjali

Crna udovica uhićena nakon smrti sedmog partnera

lijes
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
20.11.2014.
u 10:55

Nakon smrti sedmorice partnera u posljednja dva desetljeća, Chisako Kakehi (67) zgrnula je 6,8 milijuna dolara

Japanska milijunašica Chisako Kakehi (67) jučer je privedena u Kyotu pod sumnjom da je otrovala supruga. Da stvar bude gora, prijašnjih godina pokopala je još šest partnera, a policija tek sada pretpostavlja kako je 67-godišnjakinja upletena i u njihove smrti.

Kakehi je nakon smrti sedmorice partnera u posljednja dva desetljeća zgrnula 6,8 milijuna dolara. Jedan dio novca, prenosi Yahoo, dobila je nasljedstvom, dok su joj ostatak isplatile osiguravajuće kuće. Četvrti suprug Isao Kakehi preminuo je u prosincu prošle godine nakon što mu je naglo pozlilo kod kuće. Obdukcija je u njegovoj krvi pronašla visoku koncentraciju cijanida. Nekoliko mjeseci prije toga, točnije u rujnu 2013., milijunašica je pokopala i 75-godišnjeg partnera koji je preminuo u restoranu gdje mu je naglo pozlilo dok su zajedno večerali.

Japanski mediji navode da je njen ''savez sa smrću'' počeo prije 20 godina. Bez prvog supruga, koji je tada imao 54 godine, ostala je 1994. Drugi je preminuo 2006. od srčanog udara u dobi od 69 godina, a crninu je oblačila i 2008. nakon što je preminuo treći suprug (75). Godinu dana poslije milijunašica je pokopala i dečka koji je, vjeruje se, umro od posljedica raka. Smrt je ponovno pokucala na vrata 2012. Tada je Chisako ostala bez zaručnika koji se srušio dok je vozio motocikl. U njegovu tijelu također su pronađeni tragovi cijanida.

Iako udovica odbija priznati da je na ikoji način prouzročila smrt svojih partnera, policija joj ne vjeruje.

– Pretpostavljamo da je usmrtila neke od bivših partnera, ali koliko njih, još ne možemo procijeniti. To su za sada samo sumnje, moramo sve istražiti – naveli su inspektori koji su zaposleni na slučaju.

>>Ubila muža, izrezala ga i skuhala u loncu jer joj je ukrao ušteđevinu

>>Ubila muža lovačkom puškom jer je tražio razvod

Komentara 3

M3
Miške 3
05:50 21.11.2014.

Pa koji to majmun ide u brak sa udovicom po šesti put. Trebao je znati da će on biti sedmi.

MI
miki45
19:35 12.06.2015.

pa sada vjeruj zeni

Avatar Lutkica
Lutkica
18:46 20.11.2014.

dobro ih je sredila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije