PREDSJEDNIČKI KANDIDAT HDZ-A

Cro Cop podijelio fotografiju s Draganom Primorcem pa iznenadio fanove

Mirko Filipović/Instagram
07.08.2024.
u 13:39

Fotografija koju su snimili nasmijani Filipović i Primorac, uz palac gore, nije imala nikakav opis pa se ne može naslutiti o čemu je riječ

Poznati hrvatski boksač Mirko ''Cro Cop'' Filipović zaintrigirao je brojne fanove svojom fotografijom na društvenim mrežama objavljenom prije četiri dana. Cro Cop se fotografirao u automobilu s Draganom Primorcem, tek potvrđenim kandidatom HDZ-a za predsjedničke izbore. 

Fotografija koju su snimili nasmijani Filipović i Primorac, uz palac gore, nije imala nikakav opis pa se ne može naslutiti o čemu je riječ. Ipak, neki su se u komentarima zapitali je li Filipović dao novu priliku politici, i to s druge strane političkog spektra? Neki su  fotografiju povezali s činjenicom što je Filipović prije nekoliko godina pretrpio moždani udar, a pomoć je dobio upravo od Primorca, inače liječnika po struci. 

Cro Cop je, podsjetimo, djelovao kao saborski zastupnik od 2003. do 2008. godine, i to kao dio SDP-a. Filipović je političku karijeru zastupnika započeo s tek 29 godina, a jednom prilikom još 2007. mediji su ga snimili na treningu na Sljemenu s današnjim predsjednikom Zoranom Milanovićem, tadašnjim šefom SDP-a. 

Još se 2017. Filipović prisjetio svog mandata u Saboru, pa za N1 priznao kako mu je tada bilo ''žao što se gurao u politiku''. Osim što je djelovao kao saborski zastupnik, u Saboru je djelovao i kao član Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Osim toga, tada je i odgovorio na pitanje je li na političkom spektru više desno ili lijevo.

POVEZANI ČLANCI:

– To je zanimljivo pitanje. Ja se ne mogu definirati u političkom smislu. Kad je u pitanju zaštita nacionalnih interesa, tu sam desno, u odnosu prema Drugom svjetskom ratu, tu sam, recimo, ljevičar – kazao je Cro Cop još 2017.

Komentara 4

GO
goran2hr
14:57 07.08.2024.

Pa lijepo i korektno. Primorac podržao SDP (Josipović), a sada SDP (Filipović) podržava Primorca.

ZU
zunzara
14:32 07.08.2024.

Jaran iz Banjaluke zvan 5%

Avatar Idler
Idler
14:29 07.08.2024.

A kaj je to treniral s Canetom na Sljemenu - bažulek s klobasami il s kislim zeljem 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije