POLITIKA JE KONFUZNA

Čudna situacija u zemlji koja želi u EU: Zapravo ispunjava želje moćnog susjeda – Rusije

15.07.2024.
u 21:26

Bivši premijer Irakli Garibašvili prošle je godine rekao da je ruska invazija na Ukrajinu bila reakcija na širenje NATO-a, čime je zapravo ponovio glavnu točku propagande Putinova režima

Komentara 12

Avatar Grubi
Grubi
22:13 15.07.2024.

Sporazum o nesirenju NATO Pakta nikad nije spominjan niti potpisan, ne postoji

Avatar Seurat
Seurat
22:09 15.07.2024.

Načekat ćete se vi da uđete u EU.

DU
Deleted user
22:24 15.07.2024.

Putinova propaganda?Sto Varšavski pakt se širi po Južnoj Americi? NATO je trebalo raspustiti 1990. jer je izgubio razlog i svrhu postojanja.Rusija je predložila suradnju nakon raspuštana VUa i povlacenja sovjetske armije iz Europe.No sve je to ubrzo ismijano.NATO je postaoo batina u rukama američke duboke države ,vojnoindustrijskih korporacija i briselskih poslušnika.NATO a ne Rusija, od 1990. udara i rastura drźave poput Libije,Afganistana, Iraka i što, Rus je trebso shediti i čekati da mu zaigra mećka pred vratima? Gruzija 2008. je bilo Putinovo upozorenje. Nihe shvaćeno od budalaša u Briselu i Washingtonu i sad imamo problem na rubu 3. sv. rata.Jedina nada je dolazak Trumpa na vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije