Vitalni 80-godišnjak

Čudom preživio: Gladni medvjed bacio starca s litice

MEDVJED
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.11.2013.
u 11:18

Hrabri 80-godišnjak uhvatio se u koštac s medvjedom kojeg je, prema vlastitim riječima, napadom i udarcima pokušao ''izbaciti iz ravnoteže''

Osamdesetogodišnji muškarac s juga Rusije postao je lokalna zvijezda nakon što je preživio pad s litice s koje ga je gurnuo – medvjed!

Pastir Yusuf Alchagirov prošlog je tjedna u polju malina naišao na golemu životinju. Dogodilo se to iznenada, a hrabri 80-godišnjak uhvatio se u koštac s medvjedom kojeg je, prema vlastitim riječima, napadom i udarcima pokušao ''izbaciti iz ravnoteže'', javlja Guardian. Iživciran njegovim nasrtajem, medvjed mu je uzvratio te ge bacio s litice i odšetao se. Isprva je ustanovljeno da je hospitalizirani muškarac lakše ozlijeđen te da je riječ samo o modricama, no poslije se pokazalo da ga je medvjed ugrizao i slomio mu četiri rebra.

– Prošao sam dobro. Da sam se uplašio, životinja bi me ubila – kazao je Yusuf koji se trenutačno oporavlja u toplini vlastita doma uživajući u tradicionalnim pitama koje su ispekli njemu u čast.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
18:04 05.11.2013.

Znaci, medvjed ipak nije bio toliko gladan, jer da jeste, najvjerovatnije bi nesretnog starca pojeo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije