ISTRAGA PROTIV MAJKE

Curica (3) iz Srbije otrovala se alkoholom: Izmjereno joj 4,5 promila i prijetila joj je dijaliza

Srbija hitna
Foto: Milos Tesic/PIXSELL/Ilustracija
1/4
18.09.2024.
u 17:13

Osnovno javno tužiteljstvo u Lazarevcu jučer je naredilo policiji da kazneno prijavi majku djevojčice.

Trogodišnja curica iz sela Brajkovac, nedaleko od Lazarevca u Srbiji, prošlog tjedna se otrovala alkoholom. Nemili incident se dogodio u obiteljskoj kući kad je malena bila sama s dvojicom starije braće i sestre, a u jednom trenutku je navodno pronašla bocu u kojoj je bila rakija odakle je popila nekoliko gutljaja.

Susjed je ispričao za medije kako su je djeca onesviještenu iznijela na trampolin koji se nalazio ispred kuće i došli do njegove kuće tražeći ga pomoć. Pokazali su mu bocu odakle je malena pila, te je on nazvao njezina oca koji je stigao za sat i pol jer ne živi s obitelji i odvezao je u bolnicu. Novosti saznaju da je tamo djetetu izmjereno 4.5 promila alkohola.

Prema izvoru iz istrage, djevojčica je bila u vrlo teškom stanju i zamalo je pala u komu, no srećom je na vrijeme prevezena u bolnicu. Susjedi su ispričali da je otac stigao nakon sat i pol te je sam odvezao djevojčicu u bolnicu. Prema informacijama koje prenose Novosti, djevojčica se oporavlja, nalazi se u stabilnom stanju, i uskoro će biti otpuštena.

Osnovno javno tužiteljstvo u Lazarevcu jučer je naredilo policiji da kazneno prijavi majku djevojčice. U priopćenju stoji kako na osnovi prikupljenih dokaza proteklih dana, majka se sumnjiči da je počinila kazneno djelo kršenje obiteljskih obaveza. Protiv nje će biti pokrenuta istraga kada izađe iz bolnice u Beogradu u kojoj se nalazi od prošlog tjedna gdje je završila zbog spontanog pobačaja.

Očekuje se kako će ona po izlasku iz bolnice biti saslušana u tužiteljstvu te će se onda odlučiti hoće li se protiv nje podnijeti i optužni prijedlog. Njezino četvero djece u dobi od 13, 12, 8 i 3 godine ostalo je samo kod kuće, a navodno je zamolila susjeda da brine o njima.

>>> FOTO Sava u Beogradu potpuno prekrivena algama, čamci kao da su na livadi

Srbija hitna
1/18
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
18:36 18.09.2024.

Pak, pak i pak becty. Do gda tak?

Avatar strazar
strazar
03:19 19.09.2024.

prevedi na hrvatski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije