CLINTON PODRŽAO KAMALU, ALI NE I OBAMA

Što se krije iza izostanka Obamine podrške Harris: Podrška supruzi, sukob s Clintonovima ili mudra igra?

22.07.2024.
u 18:57

Michelle Obama čini se gotovo idealnom kandidatkinjom oko koje bi se okupili liberalni i progresivni birači. Ona je žena, crnkinja, politička zvijezda, miljenica medija, više od dva desetljeća mlađa od Bidena, a iza sebe ima političku potporu svog supruga kojeg obožava stranačka baza. A izborno sučeljavanje s Trumpom shvatila bi kao osobni duel zbog Trumpove nedvosmislene nesnošljivosti prema Obami i njegovoj baštini

Komentara 34

OR
OPG Rasprdić
19:21 22.07.2024.

Prava demokratska stranka. Prvo nisu dopustili stranačke predizbore jer su se kao ujedinili iza Joea Pelene. Onda su se ujedinili da maknu Joea Pelenu i sad se kao ujedinjuju iza Kamale koju opet nitko nije izabrao na stranačkim predizborima. Staljin je imao demokratskiji sustav.

Avatar rubinet
rubinet
19:04 22.07.2024.

" Ona je žena, crnkinja....." eto.To je važno.

Avatar Asterix
Asterix
19:38 22.07.2024.

To bi joj bio treći mandat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije