INTERVJU BORIS VUJČIĆ

'Da se prije pet godina nismo počeli pripremati za euro, nezaposlenost bi danas bila veća, a plaće i mirovine manje'

15.10.2022.
u 12:11

Mjesec dana prije službenog prelaska na euro početne pakete eurokovanica moći će nabaviti i građani, i to u bankama te u poslovnicama Fine i Hrvatske pošte, poručuje guverner Vujčić

Ključne riječi

Komentara 12

NO
Nordik
12:35 15.10.2022.

Sve bi napravio samo da ostane na tom radnom mjestu. Nije ga briga za ništa.

KI
kiselovrhnje
12:34 15.10.2022.

O cemu prica ovaj namjesnik ECB-a? Kad dobivaju otkaz ovi uhljebi iz "H"NB-a? Jer ocito je da nista ne rade vec desetljecima, a s eurom postaju jos veci teret za proracun nego sto trenutno jesu

TM
trade_mark
12:54 15.10.2022.

Začudno kako se niste toliko trudili oko švicarskog franka. Vujčiću, pozdravi svog viceguvernera ćorića, uz takvu ekipu osjećamo se full sigurni!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?