Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE HEP

Dalmacija ostala bez struje: 'Radi se o većem kvaru na trafostanici'

Split: Bad Blue Boysi u koloni stižu pred Poljud
Zvonimir Barisin/PIXSELL
21.06.2024.
u 13:01

Kako smo uspjeli doznati, radi se o kvaru HOPS-sa koji se trenutačno rješava

Zbog većeg kvar Hrvatskog operatera prijenosnog sustava (HOPS) došlo je ovog petka do nestanka struje u brojnim gradovima Dalmacije. Naime, bez struje su ostali Split, Zadar, Omiš, pa čak i veći dio Bosne i Hercegovine. 

Iz HEP-a navode da je riječ o kvaru trafostanice.

– Možemo samo potvrditi da je došlo do većeg kvara na trafostanici te da smo dobili brojne upite korisnika iz Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije. Kolege rade na otklanjanju kvara – javili su iz HEP-a.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:40 21.06.2024.

Hrvatska je sjajna turistička zemlja i sigurno je uz skupe cijene, neljubaznost i divlju balkansku okolinu nestanak struje usred turističke sezone veliki stimulans za europsku klijentelu koja se boji aviona, morskih pasa ili islamskih terorista da zaobilaze lijepše more, boljuu ponudu i jeftiniju uslugu u Egiptu. Ja sam se inaće u nedelju vratio iz Hurghade gdje je sve stvarno super i još bolje nego što je bilo prošle ili predprošle godine jer nema više puno Rusa nego ima puno, puno Njemaca iz bar u našem avionu i oko 40. hrvata koji su tu bili prvi put i nisu mogli vjerovati koliko je bolje, jeftinije i ljepše nego na njihovom domačem Jadranu. A to piše nekadašnji 40-godina vjerni Jadranski sljedbenik koji je tek na starije dane upoznao koliko je griješio da nije več davno krenuo putevima Red Sea regije i Egipta.

Avatar macak Tomo
macak Tomo
13:13 21.06.2024.

Putin je kriv :-))))9

YE
Yeah
13:44 21.06.2024.

To je u planu da se namjerno radi, uh, al bolje izgleda ak se okrivi CrnaGora! Kako će shoppingirati na kartice bez struje? Kako će radit klime dok nas se kuha ispod kupole od chemosa, nebo zasuto, cash je zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije