Ogovorio HSLS-u

Damir Bajs: Uvijek se napada one koji su najjači

Bajs
Damir Špehar/PIXSELL
02.12.2011.
u 11:41

Izrazio je uvjerenost da će to birači sigurno znati prepoznati i pravilno vrednovati

BJELOVAR – Evo, završavamo kampanju onako kako smo i krenuli, u kontaktu s građanima – kazao je Damir Bajs, potpredsjednik HSS-a i drugi na listi za II. izbornu jedinicu, dijeleći na gradskom korzu Bjelovarčanima jabuke i stranački promidžbeni materijal.

Što se pak očekivanja tiče, Bajs je ponovio da je uvjeren kako će HSS-ova lista biti jedna od one tri koje će u ovoj izbornoj jedinici prijeći prag. Naglasivši da HSS za razliku od drugih stranaka nudi ljude ovoga kraja, izrazio je uvjerenost da će to birači sigurno znati prepoznati i pravilno vrednovati.

Bajs se kratko osvrnuo i na komentare koji su prethodnog dana stigli iz HSLS-a kazavši da se uvijek napadaju i komentiraju oni koji su najjači. Kolegama iz HSLS-a poručio je da pogledaju broj obiteljskih gospodarstava u Hrvatskoj i po tome će najbolje ocijeniti što je HSS učinio za hrvatsku poljoprivredu.

Na kraju je kazao da će 5. prosinca za HSS sigurno biti "sunčano" te da će imati puno bolje rezultate od kolega iz niza drugih stranaka.

Komentara 3

Avatar madcap
madcap
17:24 02.12.2011.

Žestoki fajt Liliputanaca.

HR
hr76
21:27 05.12.2011.

Nadam se da će pravi HSS-ovci napokon uvidjeti da ih je Friščić namargačio! Onaj koji nema nikakve veze sa seljaštvom, i koji je ustao PROTIV SELJAČKIH PROSVJEDA, sad zastupa seljake u saboru! SRAMOTA!

PE
penicilin
05:10 07.12.2011.

i kaže : “Na kraju je kazao da će 5. prosinca za HSS sigurno biti \"sunčano\" te da će imati puno bolje rezultate od kolega iz niza drugih stranaka.“ rezultati Friškecovog HSS-a su spektakularni, od nekadašnjih 17 zastupnika iz 200000 te, padali su na 10, pa na 6 i sada na JEDNOG, na sljedečima će vjerojatno ritualno žrtvovati pet ljudi kao potvrdu uspjeha nesposobnih provincijalaca ljepljivih prstiju koji su se uhljebili u toj nekada respektabilnoj stranci koju su lopine upropastile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije