Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za promociju

Damiru Bićaniću priznanje Vukovarsko - srijemske županije

damir bićanić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.06.2013.
u 16:55

Rukometaš Damir Bićanić dobio je posebno priznanje županije za postignute sportske rezultate i promociju Vukovarsko-srijemske županije

Župan Vukovarsko – srijemske županije danas je hrvatskom rukometnom reprezentativcu i igraču francuskoga kluba Chambery Damiru Bićaniću uručio posebno priznanje županije za postignute sportske rezultate i promociju najistočnije hrvatske županije. Uručujući priznanje Galić je rekao da je Vukovarsko – srijemska županija, u odnosu na broj stanovnika, najsportskija županija u Hrvatskoj po broju vrhunskih sportaša.

Bićanić je zahvalio na dodijeljenom priznanju najavljujući kako pripreme hrvatske rukometne reprezentacije započinju u listopadu te da je i na EP u Danskoj cilj osvojiti neku od medalja. Priznanje koje je Bićaniću danas uručeno je zapravo priznanje koje je dobio pri izboru za sportaša 2012. godine. Kako tada nije mogao nazočiti svečanosti priznanje, koje je zaslužio svojim igrama i rezultatima, uručeno mu je danas.

>>Što u Vukovaru o Domovinskom ratu uče hrvatski i srpski osmaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije