Napao djevojku

Mladić dobio 15 dana zatvora: 'Ošamario sam je, ali nisam joj udarao glavom o tlo'

Privođenje nasilnika iz Viškova
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
31.12.2018.
u 15:18

Presuda je nepravomoćna i okrivljeni ima pravo žalbe

Nasilnik Šime L. (26), koji je napao djevojku u Viškovu, dobio je kaznu od 15 dana zatvora, odlučeno je na Prekršajnom sudu u Rijeci, a potvrdio je njegov odvjetnik Anton Denona za Novi list

Informaciju je potvrdio i sudac Željko Kurjega nakon okončane rasprave. Presuda je nepravomoćna i okrivljeni ima pravo žalbe. 

Pogledajte video privođenja mladića:

Na jučerašnjem ročištu i djevojka i napadač dali su iskaz. Neslužbeno se doznaje da je Šime L. u svojoj obrani izjavio kako je istina da je bilo svađe te je priznao da je ošamario djevojku, ali i da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan, kategorički odbacujući tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo. Objašnjavao je da je u slučaju bio značajan upliv alkohola, da su svi pili te da su u incidentu "drugi skočili" na njega.

Kako navodi Novi list, činjenica je da se Šime L. ne tereti baš za tako grubi napad – službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, "udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup".

Očevici su za medije ispričali kako je djevojka nakon sukoba ostala ležati na asfaltu.

Pogledajte i video sa suđenja Darku Kovačeviću Daruvarcu:

Ključne riječi

Komentara 24

ZO
zoranos
12:08 31.12.2018.

Ovakve čobane treba u zatvoru što duže držati, ali oprostite čitao sam da je cura ležala sat vremena na podu, da joj je dva puta glavom lupao po betonu - a u bolnici rekli da nema nikakvih ozljeda. Dakle nešto tu ne štima i trebalo bi možda zbog lažnog svjedočenja isto nekoga u zatvor - !

RI
ribar110
11:55 31.12.2018.

Stavili ga u lance kao da je serijski ubojica,predstava za javnost.U isto vrijeme sudac daje izjavu na TV i izaziva smijeh ni kravatu ne zna vezati u izgužvanoj košulji.O tome da su policajci čekali desetak minuta na ulazak u sud da ne govorimo sve je bilo na tv.

BA
bazinga
15:35 31.12.2018.

Dečki imate 15 dana da napravite od mačo muškarcine pičkicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije