VREMENSKA PROGNOZA

Kiša, pa malo predah i sunce, a onda opet promjena vremena: Evo što nas čeka za vikend

Foto: DHMZ
1/12
03.05.2024.
u 10:21

Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 15 do 20°C.

Nakon jučerašnje promjene vremena koja je stigla u Hrvatsku danas nas čeka promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 15 do 20°C.

Sutra će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Oblačnije u Gorskoj Hrvatskoj uz povremenu kišu, a mjestimična kiša ili poneki pljusak mogući su i drugdje u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Najniža temperatura između 7 i 12, na Jadranu od 10 do 14, a najviša dnevna od 17 do 22°C., u gorskim krajevima malo niža.

"Nakon jučerašnjeg prolaska frontalnog sustava s izraženim pljuskovima i grmljavinom, danas će vremenskim prilikama dirigirati visinska ciklona. Dakle, nastavlja se promjenljivo vrijeme", objavio je i DHMZ na Twitteru.

Prema trodnevnom meteogramu DHMZ-a, sunčanije vrijeme očekuje se u nedjelju. Na postaji Zagreb Maksimir temperature će ići do 22°C.. No temperature neće dugo biti iznad 20°C. Prema sedmodnevnoj prognozi, malo će se spuštati prema sredini idućeg tjedna. I kiše će biti opet.

Foto: DHMZ

 

VIDEO Spašavanje čovjeka iz poplavljenog automobila u Slavonskom Brodu 

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
10:52 03.05.2024.

Bolje kad je hladnije jer se tijelo stiska a pri višeoj temperatuti širi. Evo predsjednik nam već par dana uredno zakopčava gumb na košulji, ispod nule je bit će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije