DANAS U VEČERNJEM

Prvi intervju ličkog župana nakon sukoba s Plenkovićem

Naslovnica
12.01.2018.
u 00:00

Župan Darko Milinović nakon pobune pa raspuštanja ličkog HDZ-a smatra da nema nikakvog razloga zašto bi ga Plenković želio eliminirati, ali vidi “određene nelogičnosti”

Darko Milinović, lički župan i član Predsjedništva HDZ-a, nakon pobune svoje županijske organizacije govori o politici kadroviranja, potrebi ukidanja javnih natječaja, odnosima u HDZ-u...

Je li poruka o raspuštanju ličkog HDZ-a znak da vas Andrej Plenković želi eliminirati?

Kada smo pred same lokalne izbore iz određenih razloga ostali bez kandidata za župana Ličko-senjske županije, upravo je predsjednik Plenković zatražio od mene da se kandidiram za tu poziciju i da zamrznem saborski mandat. Kao i uvijek do tada, interes stranke stavio sam na prvo mjesto, prihvatio odgovornost i, kao što znate, uvjerljivo pobijedio u prvom krugu na tim izborima. Ne vidim nijedan razlog zbog kojega bi me predsjednik Plenković želio eliminirati ili diskvalificirati, ali ne mogu ne priznati određene nelogičnosti. Dugogodišnji sam član HDZ-a, imam uspješnu karijeru i izvan politike, a imam veliku i stabilnu podršku birača i članova stranke. Na izborima za člana Predsjedništva HDZ-a bio sam drugi po broju glasova. Hasanbegović je imao deset glasova više. Upravo ta biračka i stranačka baza, koja očito cijeni moj dosadašnji politički rad, daje mi snagu, ali i odgovornost da i dalje radim za dobrobit građana Ličko-senjske županije.

>>Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme: 

>>Mirovinu iznad 9000 kn ima 11.358 branitelja i 4416 ostalih

>>'To je tako u braku' - Osude zbog ministričine izjave o nasilju u braku župana Tomaševića

>>Na Dolcu trešnje iz Čilea 250 kuna kilogram

>>POČINJE RUKOMETNI EURO: Červar: Neka bude medalja, bit ću ponosan

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
05:07 12.01.2018.

Gospodine milinovicu plenkiju su bitni samo njegovi interesi a ne tvoji uspjesi koje nabrajas Nisi mu pokazao slijepu odanost jer nisi njonjo a njonje idu dalje

ST
Stojko
22:05 11.01.2018.

E moj Milinoviću, ti si u HDZ-u već odavno bivši. Ako to ne vidiš ili se praviš slijep, ili nisi baš bistar.

RS
rasta sev
21:48 11.01.2018.

Treba te eliminirati kao i još dosta njih iz razloga što si u svojem okruženju stvorio takvu situaciju gdje se ništa ne može uraditi bez tvog amenovanja, jer ti nije poznat institut javnog natječaja, razgranati nepotizam, poltronstvo podređenih i mnogo raznih gluposti koje pustoše Liku i ozbiljno ugrožavaju Plitvička jezera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije