IZ MINUTE U MINUTU

Daruvar tuguje, danas ispraćaj najmlađe žrtve: Još odzvanjaju jezive Pahokijeve riječi prije masakra

Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/25
25.07.2024.
u 08:49

Mjesec dana istražnog zatvora određeno je Krešimiru Pahokiju koji je u domu za starije ubio šestero ljudi. Tereti ga se za čak 11 kaznenih djela.

* mjesec dana istražnog zatvora dobio je Krešimir Pahoki
* teretu za se za čak 11 kaznenih djela
* danas je ispraćaj najmlađe žrtve masakra u Daruvaru, njegovatelja Damira Fijale (37)


8:40 Posljednji ispraćaj Damira Fijale bit će u danas na Gradskom groblju u Daruvaru

8:30 I dalje cure detalji suludog pohoda. Pahoki se tog jutra sastao s vlasnicom doma kako bi predao novac za smještaj majke. Pozvala ga je da sjednu na terasu, gdje je navodno rekao: "Imam još nešto za vas," izvukao pištolj i počeo pucati. Prvi metak ispalio je u zeta vlasnice doma, a metak je okrznuo i vlasnicu. Zatim je hladnokrvno ubio svoju majku i sve osobe na koje je naišao.Bio je vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa, objavio je Moj portal.

8:00 Mjesec dana istražnog zatvora određeno je Krešimiru Pahokiju koji je u domu za starije ubio šestero ljudi. Tereti ga se za čak 11 kaznenih djela.

 

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je izgledalo privođenje ubojice iz Daruvara

Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije