velika britanija

Cameron zastupnicima: Odobrite zračne napade na ISIL

David Cameron
Foto: Reuters/PIXSELL
26.11.2015.
u 12:02

Cameron je odbacio tvrdnje da bi ti napadi Britaniju učinili većom metom za terorističke napade

Britanski premijer David Cameron pozvao je parlament da izglasa zračne napade na Islamsku državu u Siriji rekavši kako je to britanski nacionalni interes.

Kako prenosi BBC, Cameron je odbacio tvrdnje da bi ti napadi Britaniju učinili većom metom za terorističke napade. Zastupnicima je rekao da je Velika Britanija već sada meta IS-a te da se tome mogu suprotstaviti jedino tako da odmah nešto poduzmu. Cameron je rekao da Velika Britanija ne može outsourcati svoju sigurnost saveznicima te da mora podržati Francusku.

Zastupnički dom trebao bi donijeti odluku o zračnim napadima tijekom sljedećih tjedana.

>> David Cameron: Rezolucija UN-a o Siriji poželjna, ali vojna akcija bi bila legalna

>> Vojni savez protiv ISIL-a ujedinio je Moskvu s Parizom

Komentara 10

RM
rmd3
12:50 26.11.2015.

A jel ste dobili dopustenje Sirijskih vlasti za bonbardiranje u Siriji,?A da vama modernim teroristima netreba nikakva odobrenja Drzava na kojima mislite bombe bacat ,odobri djubre da izbjeglice primis koje proizvodis terorist Engleski.

Avatar d-ano
d-ano
12:41 26.11.2015.

auuuuuuu pa kako da odobre kad kraljica ima dobre kontakte sa KAtrom i SAud,Arabijom,,,,,pa ona i sama podrzava ISIL cim se druzi sa financijerima ISILA...

Avatar superhik74
superhik74
20:17 26.11.2015.

Ne vjerujem da je to dobra ideja jer ovaj lik je za vrijeme studentskih dana na Oxfordu poznat po guranju spolovila u usta mrtve svinje, a znamo koliko muslimani mrze svinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije