Suđenje

'Proizvodio sam drogu u vili, vlasnik to nije znao'

06.05.2015., Zagreb - Na Opcinskom kaznenom sudu zapocelo je sudjenje Miroslavu Carinu i Dejanu Vidicu zbog proizvodnje indijske konoplje u kuci na Pantovcaku.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
07.05.2015.
u 13:10

Prvooptuženi Dejan Vidić priznao krivnju na početku suđenja, dok drugooptuženi Miroslav Carin tvrdi da nije kriv

– Kriv sam, ali sam kazneno djelo počinio sam. Svu odgovornost preuzimam na sebe – rekao je jučer na početku suđenja na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Dejan Vidić (44) kojeg tužiteljstvo tereti da je zajedno s vlasnikom vile u Hercegovačkoj ulici Miroslavom Carinom (47) u toj kući u godinu dana proizveo desetke kilograma marihuane.

Drogu su, tvrdi tužiteljstvo, plasirali na narkotržište u Austriji, a prenosio ju je redovitim autobusnim linijama Bojan Vrankovečki koji je uhićen u prosincu prošle godine na graničnom prijelazu Macelj s punom torbom trave.

Carin od početka tvrdi da nije znao da njegov poznanik, kojem je iznajmio prostor u svojoj vili, proizvodi drogu, a on je uhićen kad je izlazio iz ilegalne "tvornice" opijata s gumenim bijelim rukavicama na rukama. Naknadnim vještačenjem na tim su rukavicama nađeni tragovi THC-a.

>> 'Bio sam teklić droge jer sam se dileru zabio autom u ogradu'

>> Jesu li ovo najgluplji dileri na svijetu?

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
08:58 01.06.2015.

u njegovoj vili seproizvodiokokain,a vlasnik to nijeznao?Ovo bitrebalo izdvojitinadječji odjel knjižare. Pa ja živim u stanu sa osobom i mi znamo,kako tkodiše,a ovaj nezna ama,ništa,ni dali je vani vedro,stvarno ampira.neka ukletavila iz doba vještica i v

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije