Dementni Biden slika je i prilika nekadašnjeg carstva koje danas nije ni svoja sjena

12.07.2024. u 07:20

Netko bi se mogao pitati kako europski lideri mogu sjediti na tom skupu i gledati Bidena a ne vidjeti problem. Radi se, naravno, o tome da su i oni samo sjene političara koji su stvarali i branili Europu

Ključne riječi

Komentara 15

EJ
ejStef
08:42 12.07.2024.

Pa što sad. Društvene podjele nametnute radikalnim aktivizmom čine svoje. Gospodarstvo više nije u fokusu, ljudi očito imaju dovoljno i bez zapošljavanja. Politika pak, da bi ostala na vlasti, sluša najglasnije, jer isti zauzimaju cijeli medijski i javni prostor... To je dovelo da današnje situacije u Americi, gdje je obiteljski radni čovjek potpuno marginaliziran, čak i sotoniziran ako je bijel. Naravno da onda više ne funkcionira država, teško se brane interesi jer se ne zna niti koji su, a unutarnje podjele razdiru društvo, time i samu državu... Danas u Americi biti progresivan znači biti rasist prema bijelim muškarcima, paliti Američku zastavu, uništavati obitelj, pljačka se naziva opravdanom, a zapošljavanje ide po ključu, ne sposobnosti. Demokrati su prigrlili te ekstreme samo da bi došli do vlasti... Naravno da to ne funkcionira dobro.

LE
Levanto
09:28 12.07.2024.

Čudno je da je jedna Amerika dozvolila blamažu s ova dva fosila. Ili su toliko nebitni...

OP
Oprtalj
10:07 12.07.2024.

Pobogu bre Ristiću, ljubi te majka, a zašto bre ceo svet beži na dekadentni Zapad ???? Pa valjda bre jer je ceo tvoj Istok još dekadentniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije