HDZ: 'MORAMO SE MIJENJATI'

Detalji ostavke: Vice Mihanović otišao je tek nakon razgovora s Plenkovićem, nervoza u Splitu

11.07.2022.
u 21:22

Predsjednik splitskog HDZ-a nakon prvotnog je opiranja ostavkom preuzeo odgovornost za poraz. U splitskom HDZ-u kažu: “Trebao ju je dati prošle godine”

Komentara 19

MA
mačakvrućakaša
22:01 11.07.2022.

Plenki makni onog što mu je žena našla punu torbu para ako smiš.

RE
RedTree
00:32 12.07.2022.

Kad se promijeni jedan čovjek, to je kozmetička promjena i nije samo jedan čovjek kriv za poraz, potrebno je izgleda skroz novo vodstvo. Kad je Split zadnji put dao ministra ili kvalitetnog zastupnika!?

NO
Nordik
07:15 12.07.2022.

Zašto Plenković ne smijeni Božinovića koji je dva dana prije izbora u Splitu objavio da je policija opravdano pucala na navijače Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?