1 MRTAV, ŠESTERO OZLIJEĐENIH

Detalji teške nesreće kod Pelješkog mosta: Slovenac je pretjecao, a potom ispred sebe ugledao auto njemačkih oznaka

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
05.08.2024.
u 12:00

Tijelo preminulog slovenskog državljanina je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti

Policija je objavila detalje prometne nesreće u blizini Pelješkog mosta u kojoj je u subotu oko 23 sata poginuo 32-godišnji Slovenac. Do prometne nesreće je došlo kada je slovenski državljanin, krećući se autom slovenskih registracija u smjeru Splita, prilikom uključivanja na DC-8, krenuo pretjecati vozilo ispred sebe i udario u vozilo njemačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji državljanin Rumunjske.

"Uslijed udara, vozilo slovenskih nacionalnih oznaka se zarotiralo i udarilo u metalnu zaštitnu ogradu gdje se zaustavilo. U tom trenutku na oba vozila (slovenskih i njemačkih nacionalnih oznaka) naletjelo je osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 41-godišnja državljanka RH, a koje vozilo je slovenski državljanin pretjecao prije izazivanja prometne nesreće", navodi policija.

Od zadobivenih ozljeda slovenski je državljanin preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći na putu za dubrovačku bolnicu, dok su vozač i vozačica druga dva vozila koja su sudjelovala u ovoj prometnoj nesreći, kao putnica iz vozila slovenskih nacionalnih oznaka i troje putnika iz vozila njemačkih nacionalnih oznaka zadobili lakše tjelesne ozljede.
Tijelo preminulog slovenskog državljanina je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.   

Komentara 4

ZU
zunzara
14:07 05.08.2024.

Slovenci koji divljaju po RH cestama

ZA
!zagreb!
13:00 05.08.2024.

Ljudi polako i bez preticanja. Samo polako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije