SUKOB ISPRED NOĆNOG KLUBA

Oglasila se i policija o ubojstvu na Zrću: 'Osumnjičenik uhvaćen brzom reakcijom policajaca'

Novalja: U skobu pred noćnim klubom usmrćen strani državljanin
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
25.08.2022.
u 12:35

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na "njihovoj strani plaže"

Na području Katarelca kod plaže Zrće ubijen je jutros oko 6 sati muškarac, izvijestila je Policijska uprava zadarska. Muškarac je preminuo na putu prema bolnici nakon teškog ranjavanja vatrenim oružjem

Sukob se, doznaje Zadarski.hr, dogodio ispred noćnog kluba Noa između stranih državljana. U obračunu su sudjelovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije. Državljanin Srbije iz vatrenog je oružja ranio državljanina Crne gore koji je potom preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći.

Crnogorac je, kako doznaju 24sata, upucan u glavu. Prema neslužbenim informacijama, policija istražuje i mogućnost naručenog ubojstva.  

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na "njihovoj strani plaže".

 - Nismo upućeni u to što se dogodilo. O događaju znamo samo iz medija - rekla je.

Policija je jutros oko 6 sati zaprimila dojavu da je muška osoba na plaži Katarelac ranjena vatrenim oružjem, istaknuo je na konferenciji za medije načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić. Dodao je kako je osumnjičenik uhvaćen brzom reakcijom policije te doveden u prostorije policijske postaje. 

- Ranjena osoba je na putu do bolnice preminula. U tijeku je obavljanje očevida - naveo je. Navode da je riječ o naručenom ubojstvu nije mogao komentirati, kao niti činjenicu da je osumnjičenik imao vatreno oružje. Potvrdio je da je osumnjičenik državljanin Srbije. 

Načelnik Kolana Šime Gligora istaknuo je kako ne smatra da će ovaj događaj naštetiti obiteljskom imidžu ostalih područja Općine. 

- Upućen sam da oni vode visoke uvjete što se tiče sigurnosti. Nadzorne kamere imaju 24 sata, svoje zaštitare - rekao je govoreći o klubu Noa ispred kojeg se dogodio sukob. 

Ključne riječi

Komentara 42

RA
RadagastovBrat
10:11 25.08.2022.

Državljanin Srbije i crnogorac. Koju gimnastiku izvodite da ne bi napisali slučajno srbin

MA
Matematika2
10:36 25.08.2022.

Potukli se dileri.Moram paziti sto pisem jer ako nesto lose napisem o srbima odmah me blokiraju

DU
Deleted user
10:12 25.08.2022.

Što Srbin ušao u Hrvatsku s pištoljem 🤦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije