na terasi kuće

Muškarac metalnom šipkom napao Nizozemce u Makarskoj: 22-godišnjak potražio liječničku pomoć

Makarska rivijera
Bruno Fantulin/PIXSELL/Ilustracija
24.08.2022.
u 15:01

Muškarac koji se dovodi u vezu s događajem je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, navodi policija

Muškarac je jučer, 23. kolovoza, u Makarskog napao dvojicu državljanina Nizozemske metalnom šipkom, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. 

Napad se dogodio oko 10 sati kada je Nizozemcima koji su se nalazili na terasi kuće pristupio njima nepoznati muškarac. Jednog je Nizozemska udario u nogu, a drugog pokušao udariti. 22-godišnji državljanin Nizozemske je potražio liječničku pomoć i utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede.

Muškarac koji se dovodi u vezu s događajem je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, navodi policija. 

VIDEO U centru Siska se urušila zgrada oštećena u potresu, nema ozlijeđenih.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
15:16 24.08.2022.

Tako je udri turiste šta rade van svoje zemlje. Iduće godine rezervirat,poslat pare i ne dolazit.To su pravi turisti a ne ovi što dolaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije