NIJE NOSILO KACIGU

Dijete s električnim romobilom izletjelo na cestu pa na njega naletio automobil

Pixabay
18.03.2024.
u 10:36

Prevezeno je u čakovečku bolnicu

Prometna nesreća se dogodila 16. ožujka oko 18 sati u Zebanec Selu. Naime, dijete mlađe od 14 godina vozilo je električni romobil te izgubilo nadzor i izletjelo na cestu. U tom je trenutku naletio auto kojim je upravljao 52-godišnjak i s boka udario u dijete, javlja PU međimurska.

Dijete nije nosilo zaštitnu kacigu te je prevezeno u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć. Težina ozljeda je zasad nepoznata. 

Policija upozorava građane kako električnim romobilima ne smiju upravljati osobe mlađe od 14 godina. Nadalje, osobe koje upravljaju romobilom moraju nositi kacigu te ne smiju imati slušalice u ušima prilikom vožnje.

POVEZANI ČLANCI:

Osim toga, dužni su kretati se biciklističkom stazom, a ako ih nema onda se mogu sporije kretati po površinama namijenjenim za pješake. 

 

FOTOGALERIJA U KGB-u njegov karakter ocijenjen je negativno, a u muđuvremenu je postao najomražniji čovjek na svijetu

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije