Iskopali rupu

Dječaci pobjegli iz vrtića u Rusiji kako bi kupili Jaguar

Jaguar
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
09.09.2015.
u 09:19

Jedna vozačica ih je primijetila i pitala što rade. Kazali su joj da su došli iz svog vrtića kako bi kupili Jaguar, ali da nemaju novca

Dvojica ruskih dječaka pobjegli su iz vrtića kako bi kupili sportski automobil marke Jaguar, izvijestila je Komsomolskaja Pravda, prenosi The Guardian.

Dječaci stari pet godina nestali su tijekom sudjelovanja njihove grupe u šetnji na igralištu vrtića u gradu Magnitogorsku koja je bila nadzirana.

Regionalno ministarstvo unutarnjih poslova Čeljabinske oblasti potvrdilo je da su dječaci pobjegli iz vrtića. Dodali su da se incident dogodio prije nekoliko dana.

Petogodišnjaci su svoj bijeg pripremali nekoliko dana. Upotrijebivši lopate iz pješčanika, iskopali su rupu ispod ograde. Nakon što su pobjegli pješke su došli do oko kilometar i pol udaljenog salona u kojem su se prodavali luksuzi automobili. Jedna vozačica ih je primijetila i pitala što rade. Kazali su joj da su došli iz svog vrtića kako bi kupili Jaguar, ali da nemaju novca. Ona ih je stavila u svoj automobil i dovezla u policijsku stanicu. 

Zaposlenici vrtića zamijetili su da su dječaci nestali nakon pola sata, a osoba koja je bila zadužena za nadzor tijekom njihova nestanka dobila je otkaz.

>> Gradonačelnik: 'Nije pao strop, samo smo skinuli ploče, jer smo tražili od kuda curi voda'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije