TRAGIČNA NESREĆA NA VIRU

Nepregledna kolona na ispraćaju mlade majke, dječak (3) se i dalje bori za život

Dan žalosti na Viru nakon tragedije u kojoj je poginula mlada majka, a suprug i troje djece ozlijeđeni
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/8
26.08.2024.
u 11:10

Svi članovi mlade obitelji iz malenog mjesta kod Križevaca teško su stradali u naletu pijanog vozača koji je izletio s ceste i zaletio se u obitelj koja se kretala ulicom.

Veliki Raven u petak se oprostio od Lucije Mrnjavčić, 24-godišnje majke troje djece koja je poginula u subotu, 17. kolovoza, u tragičnoj nesreći na otoku Viru. Svi članovi mlade obitelji iz ovog mjesta kod Križevaca teško su stradali u naletu pijanog vozača koji je izletio s ceste i zaletio se u obitelj koja se kretala ulicom. I nekoliko dana nakon ove stravične nesreće na Viru cijeli je Veliki Raven i križevački kraj i dalje bio u šoku. Na pogreb Luciji stigao je velik broj mještana, okupila se nepregledna kolona piše Jutarnji.hr.

Svi se nadaju da će se Lucijin suprug Matija te sinovi M. i M. te kći L. oporaviti. Iako ozljede kod nikoga od njih nisu lagane. I dok je L. već prošlog tjedna stigla kući, a i beba M. je stabilno, u najtežoj situaciji je trogodišnji M. i njihov otac Matija, potvrdila je to za Podravski.hr. u subotu njegova sestra. Matiju u utorak čeka nova operacija jer on je u naletu automobila zadobio teške ozljede zdjelice, pluća, općenito cijelog donjeg dijela abdomena i nogu. Srećom, on je stabilno, dok je stanje M., koji je zadobio teške ozljede glave, i dalje kritično. Trogodišnji dječak i dalje je u teškom stanju i u situaciji opasnoj po život, no liječnici daju optimizam obitelji da bi i njegovo stanje moglo ići na bolje.

– M. je malo bolje, a liječnici nam kažu da ga se postupno mora buditi iz kome kako bi pokušao početi samostalno disati. Još uvijek ne može samostalno disati, stanje je i dalje teško, no imamo nadu da bi moglo ići na bolje – kazala je za Podravski u telefonskom razgovoru u subotu Matijina sestra Jelena. 

Odmah nakon nesreće pokrenute su i brojne akcije za pomoć obitelji Mrnjavčić, a jednu takvu je pokrenuo i lokalni nogometni klub Mladost iz Velikog Ravena čiji je stradali Matija i član. Nažalost, poginulu Luciju ništa ne može vratiti, no svi koji mogu i žele pomoći ovoj obitelji koja je pretrpjela nezamisliv gubitak mogu to učiniti uplatom na sljedeći račun: IBAN : HR67 2402 0063 1045 0506 5; ESBCHR22 na ime i prezime Ana – Marija Mušlek uz opis plaćanja: Donacija za obitelj Mrnjavčić.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Dan žalosti na Viru nakon tragedije u kojoj je poginula mlada majka, a suprug i troje djece ozlijeđeni
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije