IZBROJILI MU ŠEST PREKRŠAJA

Djecu vozio u otvorenom prtljažniku, dobio kaznu od 840 eura

autocesta
Pixabay
09.08.2021.
u 22:42

Riječ je o francuskom turistu koji je navodno išao u Costa Bravu

Na autocesti u Kataloniji policija je zaustavila vozača koji je prevozio djecu u prtljažniku, a vrata nisu bila potpuno zatvorena. Također kako se vidi na fotografiji automobil je vozio na lijevoj traci autoceste i to punom dopuštenom brzinom. 

Dobio je kaznu od 840 eura, za šest prekršaja: dva za vožnju dvoje djece mlađe od tri godine straga bez odgovarajućih dječjih sjedalica, jedno za nesmotrenu vožnju, jedan za prijevoz više ljudi nego što je proizvođač predvidio, i još dva za nenošenje pojasa. Kako piše portal motor1.com riječ je o francuskom turistu koji je navodno išao u Costa Bravu.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
posten__lopov
07:50 10.08.2021.

Krijumcarska navika.

Avatar drug Joža
drug Joža
22:50 09.08.2021.

Čovjek se bavi poslom u kojem je uobičajeno voziti ljude u gepeku. Pogotovo po noći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije