SVI ZARADILI PRIJAVE

Djelatnice kafića se posvađale i potukle, vlasnik ih samo gledao

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.09.2023.
u 13:31

Optužni prijedlozi podignuti su na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru

Sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu u Gudovcu došlo do obračuna dviju djelatnica koji vlasnik kafića nije spriječio, pa su zbog toga svi troje zaradili prijave zbog kršenja javnog reda i mira.

Djelatnice, 44-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, prvo su se vrijeđale pa fizički obračunale u srijedu oko 23:15 sati. Protiv obje počiniteljice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navodi PU Bjelovarsko-bilogorska.

Tada je bio prisutan i 59-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta koji nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge, procjenjuju iz policije. Time je počinio prekršaj iz članka 28. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

VIDEO Zavadlavov branitelj zatražio novo psihijatrijsko vještačenje, optuženik: Ja to ne želim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije