Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALENA HEROINA

Djevojčica (11) se utopila u bazenu dok je pokušavala spasiti mlađu sestru: 'Nema veće ljubavi od sestrinske'

Ilustracija
Unsplash
06.06.2024.
u 09:52

Hitna pomoć je pokušala reanimirati obje djevojčice, ali MacKenzie nije preživjela i proglašena je mrtvom po dolasku u bolnicu. Njezinu mlađu sestru uspjeli su spasiti.

MacKenzie Cornell (11) iz Ohija utopila se pokušavajući spasiti svoju mlađu sestru (9) koja je upala u probleme u hotelskom bazenu. Tragedija se dogodila tijekom zabave na bazenu u hotelu u Ohiju, gdje nije bilo spasitelja. Hitna pomoć je pokušala reanimirati obje djevojčice, ali MacKenzie nije preživjela i proglašena je mrtvom po dolasku u bolnicu. Njezinu mlađu sestru uspjeli su spasiti.

 "Mlađa sestra je otišla u dublji dio bazena i nije mogla plivati, pa je starija sestra skočila za njom da je spasi, ali se utopila", kazala je za medije njihova ujna Helen Cornell. "Nema veće ljubavi od sestrinske ljubavi", dodala je.

MacKenzie je bila učenica četvrtog razreda osnovne škole. Njena učiteljica Kristi Davis opisala ju je kao divnu djevojčicu, punu ljubavi i pažnje. "Samo se sjećam njenog osmijeha. Svaki put kad bi došla u razred, imala je osmijeh na licu. Vrlo nježno rečeno. Bila je jedna od onih koje je bilo lako voljeti", rekao je učitelj Chad Brenner, piše WSAZ.

U osmrtnici članovi obitelji i prijatelji sjećaju se MacKenzie kao djevojčice koja je uživala provoditi vrijeme vani, posebno s bakom u vrtu gdje joj je pomagala. Bila je, pišu dalje, duhovita, briljantna i voljela je crtati. Najviše je voljela svoju sestru, mačke i pse. "Sreću je nalazila u pomaganju drugima. Bila je nježna i dobra duša, a njen osmijeh će nedostajati učiteljima", piše u osmrtnici.

VEZANI ČLANCI:

Mackenzien pogreb održat će se u subotu poslijepodne bit će pokopana na groblju Vernon. Iza sebe je ostavila sestru Mackennu Cornell, brata Jacoba Cornella, oca, baku i djeda, tete, stričeve i rođake, navode američki mediji.

FOTO Kataklizma u Njemačkoj: Cijeli gradovi pod vodom, raste broj poginulih, šteta se broji u desecima milijardi

Ilustracija
1/88

Komentara 1

NE
NenadNikolicCroatia
12:44 06.06.2024.

Tko se brinuo za djecu od 9 i 11 godina, neplivače, na bazenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije