Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći američkog zrakoplovca

Djevojčica (12) iznenada preminula u Italiji: Pronašli je mrtvu u krevetu par dana nakon lakše ozljede

Italy, CORONAVIRUS ambulances to the emergency room during the locdown
Nick Zonna / IPA
09.03.2024.
u 09:06

Istraga o smrti 12-godišnjakinje još je u ranoj fazi te za sada nisu utvrđeni nikakvi uzroci niti čimbenici koji su tome pridonijeli

Kći (12) američkog zrakoplovca stacioniranog u Italiji pronađena je mrtva u svom krevetu nekoliko dana nakon lakše ozljede koju je zadobila dok je igrala američki nogomet. Istražitelji zračnih snaga sada pomažu talijanskim vlastima prilikom utvrđivanja uzroka smrti.

Roditelji djevojčice pronašli su je mrtvu u njezinu krevetu u obiteljskoj kući u blizini Prata di Pordenone u sjevernoj Italiji u utorak. Otac je stacioniran u talijanskoj zračnoj bazi Aviano, oko 25 kilometara udaljenoj od grada, navodi Daily Mail

Istraga o smrti 12-godišnjakinje još je u ranoj fazi te za sada nisu utvrđeni nikakvi uzroci niti čimbenici koji su tome pridonijeli. Rečeno je da će se obdukcijom utvrditi što je uzrok iznenadne smrti.

Samo dva dana ranije, u nedjelju, djevojčica je prebačena u bolnicu s bolovima u nozi zbog ozljede koju je zadobila igrajući američki nogomet. Kako javlja talijanski list Ansa, liječnici sumnjaju da je umrla od srčanog udara, ali to nije službeno potvrđeno.

GALERIJA Novi prizori s površine Mjeseca: Američka letjelica sletjela s razbijenom nogom

Italy, CORONAVIRUS ambulances to the emergency room during the locdown
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije