Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od strahota rata

Djevojčica koja je u skloništu pjevala pjesmu iz crtića 'Frozen', rasplakala tisuće na koncertu u Poljskoj

Amelia Anisovič
Foto: Screenshot
1/7
21.03.2022.
u 21:21

Amelia je zapjevala na dobrotvornom koncertu u Poljskoj u nedjelju gdje se trenutno nalazi sa svojom bakom. Otpjevala je ukrajinsku himnu pred tisućama ljudi.

Ukrajinka Amelia Anisovič (7) ganula je cijeli svijet kada je u skloništu zapjevala pjesmu 'Let It Go' iz omiljenog dječjeg serijala Frozen. Amelia je sada zapjevala na dobrotvornom koncertu u Poljskoj u nedjelju gdje se trenutno nalazi sa svojom bakom. Otpjevala je ukrajinsku himnu pred tisućama ljudi

Podsjetimo, na Twitteru je početkom ožujka objavljena snimka na kojoj Amelija u kijevskom skloništu pjeva "Let it go", no onda je morala pobjeći od strahota rata. Putovala je s bratom Mišom (15), a do Poljske im je trebalo dva dana. Djeca su sada kod bake dok su majka i otac ostali u Kijevu. 

Video: Posljednji europski diplomat napustio Mariupolj: 'Ono što sam vidio, nadam se da više nitko neće vidjeti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije