Sada traže mir

Djevojčica nakon bijega s profesorom opet sa obitelji

Megan Strammers
29.09.2012.
u 23:07

15-godišnja djevojčica koja je sa svojim učiteljem bila nestala u Francuskoj opet je sa svojom obitelji.

Megan Stammers, iz Eastbournea u Engleskoj, pronađena je jučer u Bordeauxu zajedno sa svojim učiteljem 30-godišnjim Jeremyjem Forrestom. Učitelj čudnog morala je ispitan od strane francuske policije te je rekao da se neće odupirati izručenju. Njegovi odvjetnici su prenijeli kako se složio da se vrati u Veliku Britaniju što je prije moguće.

>> Učenica pronađena u Francuskoj, profesora uhitili

Meganina obitelje je zahvalila policiji, javnosti i medijima što su pomogli da se locira njihova nestašna kćer te su sada zatražili malo privatnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar morski covik 1
morski covik 1
08:00 30.09.2012.

Ljudi! Profa ima samo 30! Po danasnjim "standardima" Profa je klinac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije